Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zwijndrecht Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Zwijndrecht

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ZWIJNDRECHT

Afvoer verstopt Zwijndrecht?

Afvoer verstopt Zwijndrecht? Wanneer een bepaalde afvoer niet meer goed doorspoelt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. Hierdoor is het soms onduidelijk wat nou precies wel, en wat niet goed functioneert. Om die reden helpen we je graag met het vinden van een goede oplossing voor jouw afvoerverstopping. Onze ontstoppers hebben een aantal tips en tricks voor je op een rij gezet!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt Zwijndrecht? Of heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Neem dan direct contact op via 078 203 31 63 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zwijndrecht? Den ben je bi ons absoluut aan het juiste adres!

De specialisten van Ontstoppen Zwijndrecht kunnen in de meeste gevallen snel bij je zijn. Wij gaan samen met jou opzoek naar de beste oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Maar onze service gaat nog verder. Naast het ontstoppen van je afvoer kunnen wij jou ook voorzien van vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Zwijndrecht lost het op! Je kunt ons bereiken via  078 203 31 63 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Zwijndrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Zwijndrecht afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Op het moment dat jouw afvoer niet meer goed doorloopt, heeft dit waarschijnlijk te maken heeft met een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij hebben een aantal handige tips op rij gezet, waarmee jij hopelijk je afvoer zelf kan ontstoppen.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 078 203 31 63. Ontstoppen Zwijndrecht helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat er een elektrisch apparaat (denk aan vaatwassers) geblokkeerd wordt. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Vrijwel elke filter is eenvoudig uit het apparaat te halen. Op het moment dat je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Zwijndrecht
Afvoer verstopt Zwijndrecht

Sifon

Sifon legen

Vrijwel elke afvoer is tegenwoordig voorzien van een sifon. Een sifon wordt op een afvoerbuis gemonteerd en fungeert als stankafsluiter. Het komt met enige regelmaat voor dat deze sifon zijn werking verliest. Vaak wordt dit veroorzaakt door het ophopen van troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed kan werken wanneer je te maken hebt met een afvoer verstopping. Soda heeft een ontvettende werking, daarom zijn verstopping door haar en zeepresten goed te verhelpen met soda.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met water en voeg hier zuiveringszout aan toe. Giet het water met soda langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een aantal uur laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Zwijndrecht Leiding
Riool ontstoppen Zwijndrecht graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een volgende effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is het gebruik van de traditionele ontstopper.

Dit werkt eenvoudig. Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Bij dit proces ontstaat er zuigkracht, die de verstopping moet laten loskomen. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heb jij extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Zwijndrecht om jouw klus te bespreken met onze experts via 078 203 31 63.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende manier om een verstopping in de afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de verstopte afvoer. Doe dit zonder te veel kracht te zetten, het is namelijk mogelijk dat je schade aanricht aan de binnenkant van de afvoerleidingen. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit opnieuw voorzichtig.

Denk je dat het gelukt is? Als het goed is merk je meteen het verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Is het ontstoppen niet gelukt? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 078 203 31 63. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Zwijndrecht
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoerverstopping kan op verschillende manieren ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door het vast blijven zitten van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen.

Een tweede optie is een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Het komt ook regelmatig voor dat een verstopping wordt veroorzaakt door een boomwortel. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig de afvoerbuizen binnen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Een afvoer verstopping kan dus verschillende oorzaken hebben. Denk jij dat je ook te maken hebt met een verstopping? Bel dan direct naar 078 203 31 63.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Om die reden vinden de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk aan. Om die reden is van belang eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Wij beschikken over goede meetapparatuur, die het een stuk makkelijker maakt de staat van de afvoer te controleren. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 078 203 31 63.

Loodgieter Zwijndrecht Ontstoppen
WC ontstoppen Zwijndrecht

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Op het moment dat je een oplossing wilt voor de verstopping in je afvoer, doe je er goed aan contact met ons op te nemen Wij kunnen het in veel gevallen met spoed voor je oplossen.

Onze prijs is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is zeker: je betaald altijd een eerlijke prijs. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 078 203 31 63.

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Heb je te maken met een verstopping in jouw toilet? En woon je in Zwijndrecht of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zwijndrecht. Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-zwijndrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Zwijndrecht

Zit er een verstopping in een afvoer? En woon je de buurt van Zwijndrecht? Maak snel een afspraak en wij zijn zo snel mogelijk bij je!

loodgieter-in-zwijndrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zwijndrecht

Woon jij in Zwijndrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Maak snel een afspraak!

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zwijndrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zwijndrecht.

Loodgieter Zwijndrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in de douche? En woon jij in Zwijndrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zwijndrecht ! Wij geven je het beste advies en wij zorgen voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Zwijndrecht

Wil jij zo snel mogelijk van je afvoerverstopping af? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Zwijndrecht en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 078 203 31 63. Twijfel niet en bel direct!

Verstopping Zwijndrecht

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Zwijndrecht

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zwijndrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn blij met de dienstverlening van Ontstoppen Zwijndrecht. Ze konden snel langskomen en hebben de verstopping goed ontstopt!

Jumbo Zwijndrecht Walburg

Bij ons heeft Ontstoppen Zwijndrecht een verstopping in het toilet verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde dienst. Bedankt voor de snelle service!

VVGZ

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zwijndrecht.

Brandweer Kazerne Zwijndrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 31 63

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zwijndrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zwijndrecht