Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zwijndrecht Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zwijndrecht

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZWIJNDRECHT

Riool ontstoppen Zwijndrecht?

Riool ontstoppen Zwijndrecht? Wanneer je te maken hebt met een verstopping in het riool, kan je deze in veel gevallen het snelst oplossen door het probleem direct aan te pakken. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Het is mogelijk dat je vragen hebt, zoals: Hoe kom ik erachter dat ik te maken heb met een verstopping? Hoe kan ik de verstopping ontstoppen?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 078 203 31 63 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Zwijndrecht staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wil je je riool zelf proberen op te lossen? Beantwoord dan eerst de volgende vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is namelijk het beginpunt om de riolering te ontstoppen

Het is mogelijk dat je het water in de gootsteen hoort borrelen als je het toilet doortrekt. Ook is het mogelijk dat het water niet meer goed doorloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Zwijndrecht in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorsprong van de verstopping in het riool te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Is dit niet geval en blijft het water staan? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In dit geval kun je het beste bellen met 078 203 31 63 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Zwijndrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Zwijndrecht afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je kan hardnekkige verstoppingen verhelpen met een hogedrukreiniger. Dit is een erg krachtige manier, maar tegelijkertijd komen hier ook risico’s bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Zorg dan dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Zwijndrecht op 078 203 31 63.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door iets als een ophoping van restafval. Je drukt de ontstoppingsveer eenvoudig in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Besteed je deze werkzaamheden liever uit aan iemand die hier jarenlange ervaring mee heeft? Dit begrijpen we. Op het moment dat je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 078 203 31 63.

Ontstoppen afvoer Zwijndrecht
Ontstoppingsdienst Zwijndrecht

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een zeer verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je de verstopping weten te ontstoppen? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 078 203 31 63.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker naar boven gekomen als effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda voornamelijk genoemd als hulpmiddel naast een andere ontstoppingsmanier. Daarentegen soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken wanneer je een doucheputje, wastafel of gootsteen aan het ontstoppen bent.

Geeft het ontstoppen van je riool niet het gewenste? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Zwijndrecht op 078 203 31 63.

Ontstoppen Zwijndrecht Leiding
Riool ontstoppen Zwijndrecht graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Diverse bouwmarkten en supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Zwijndrecht op 078 203 31 63.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Helaas is het niet altijd mogelijk zelf je riool te ontstoppen. Wil je hulp krijgen bij het ontstoppen van jouw riool? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Zij hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Zwijndrecht en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 078 203 31 63.

Graven riool Zwijndrecht

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Heb je te maken met een verstopping in jouw toilet? En woon je in Zwijndrecht of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zwijndrecht. Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-zwijndrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Zit er een verstopping in een afvoer? En woon je de buurt van Zwijndrecht? Maak snel een afspraak en wij zijn zo snel mogelijk bij je!

loodgieter-in-zwijndrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zwijndrecht

Woon jij in Zwijndrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zwijndrecht-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zwijndrecht

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zwijndrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zwijndrecht.

Loodgieter Zwijndrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in de douche? En woon jij in Zwijndrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zwijndrecht ! Wij geven je het beste advies en wij zorgen voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zwijndrecht

Onze ontstoppers werken op een zeer efficiënte en doeltreffende manier. Zij hebben ruime ervaring opgebouwd afgelopen jaren binnen dit vakgebied: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 078 203 31 63.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier , Riool.websitelink , riool.startbeurs , riool.web-directory

Verstopping Zwijndrecht

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Zwijndrecht!

Riool Zwijndrecht

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zwijndrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn blij met de dienstverlening van Ontstoppen Zwijndrecht. Ze konden snel langskomen en hebben de verstopping goed ontstopt!

Jumbo Zwijndrecht Walburg

Bij ons heeft Ontstoppen Zwijndrecht een verstopping in het toilet verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde dienst. Bedankt voor de snelle service!

VVGZ

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zwijndrecht.

Brandweer Kazerne Zwijndrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 31 63

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zwijndrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zwijndrecht