Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zwijndrecht Logo

Ontstoppen

WC verstopt Zwijndrecht

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ZWIJNDRECHT

WC verstopt Zwijndrecht?

WC verstopt Zwijndrecht? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas heb je het vaak niet voor het kiezen. Naast het feit dat het een onprettige klus is, komt er ook nog behoorlijk veel stankoverlast bij komen kijken. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn diverse methodes waarop je wc kunt ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Besteed je de ontstoppingswerkzaamheden liever uit aan een ervaren loodgieter van Ontstoppen Zwijndrecht? Bel gratis naar 078 203 31 63 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je zelf aan de slag gaat: We raden je aan de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Je weet op deze manier zeker dat er geen vieze spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Zwijndrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Zwijndrecht afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopping te ontstoppen, is het van belang dat je de oorzaak vaststelt. In veel gevallen is een vast object in de leidingen de oorzaak.

De mogelijkheid bestaat dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen, op het moment dat je nog jonge kinderen hebt. Omdat het hier gaat om een groter object, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Zwijndrecht op 078 203 31 63.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc te zien vanaf de buitenkant? In dit geval kunnen kun je er vaak ook zelf bijkomen.

De oorzaak van een verstopte afvoer ligt in veel gevallen bij de kronkel achterin de wc. Mocht dit het geval zijn dan is dit eenvoudig op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Gaat het om een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi deze dan niet opnieuw in het toilet. Dit kan je prima in een daarvoor bestemde afvalbak gooien.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 078 203 31 63

Ontstoppen afvoer Zwijndrecht
Ontstoppingsdienst Zwijndrecht

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je geen kokend water in de wc gooi, hierdoor bestaat de kans namelijk dat het porselein in de wc wordt afgebroken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Zwijndrecht om jouw klus te bespreken 078 203 31 63.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Dan kun je nog altijd gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Dit werkt als volgt. Maak voor je aan de slag gaat de ontstopper flexibeler door deze een tijdje in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoerwand. Druk de ontstopper vervolgens rustig in de toilethals. Hierbij is het belangrijk dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: zet niet te veel kracht bij het erop drukken van de ontstopper. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Ontstoppen Zwijndrecht Leiding
WC verstopt Zwijndrecht

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van de wc af, tenzij er professioneel toezicht gehouden wordt. Het is namelijk relatief eenvoudig om schade aan de leidingen aan te richten.

Wil jij hier hulp bij? Neem dan contact op met iemand van Ontstoppen Zwijndrecht om jouw klus te bespreken 078 203 31 63.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd mogelijk om je verstopping zelf te ontstoppen.  In veel gevallen ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom Ontstoppen Zwijndrecht is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat jouw toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 078 203 31 63 voor meer informatie.

Graven riool Zwijndrecht

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zwijndrecht

WC verstopt

WC verstopt Zwijndrecht

Heb je te maken met een verstopping in jouw toilet? En woon je in Zwijndrecht of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zwijndrecht. Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-zwijndrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Zit er een verstopping in een afvoer? En woon je de buurt van Zwijndrecht? Maak snel een afspraak en wij zijn zo snel mogelijk bij je!

loodgieter-in-zwijndrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zwijndrecht

Woon jij in Zwijndrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Maak snel een afspraak!

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zwijndrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zwijndrecht.

Loodgieter Zwijndrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in de douche? En woon jij in Zwijndrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zwijndrecht ! Wij geven je het beste advies en wij zorgen voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 31 63

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zwijndrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zwijndrecht